Mobil: +36 20 970 6938

Hívjon, segítünk!

Nyitvatartás: H-P 9:00-16:30-ig

Sz: Egyeztetett időpontban

4465 Rakamaz, Hunyadi u. 69.

Látogasson el hozzánk!

Bejárati ajtó Nyíregyháza

Minőségi bejárati ajtók Nyíregyháza és környékén

Nyíregyháza és környékén olyan minőségi bejárati ajtók értékesítésével és beépítésével foglalkozunk, amik mind minőségben, mind tartósságban megfelelnek a mai kor követelményeinek.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az elmúlt 3 évben KÖMMERLING műanyag bejárati ajtókra szavaztunk a termékek forgalmazása terén. Ezek a bejárati ajtók német alapanyagból, magyar gyártóüzemben és magyar munkaerő által készülnek. A szerkezetek nyitásciklus tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek garanciát nyújtanak hosszútávú működésükre.

Előnyünk más vállalkozásokkal szemben, hogy kizárólag saját alkalmazottakkal és beépítőkkel dolgozunk, nem veszünk igénybe alvállalkozókat. Beépítőink tapasztalt, megbízható szakemberek, akik egy összeszokott csapatban dolgoznak, és a minőségi beépítés mellett az esztétikus végeredményt is garantálják.

Minőségi bejárati ajtók garanciával Nyíregyháza és környékén.Tekintse meg termékeinket!

Termékeinket megtekintheti rakamazi bemutatótermünkben, ahol minden információt érthetően elmagyarázunk, és bemutatótermünkben található mintatermékeken is megmutatjuk.

Válasszon prémium minőségű KÖMMERLING bejárati ajrók közül és Nyíregyháza és környékén gyors ingyenes felmérést biztosítunk.

Szolgáltatásaink Nyíregyháza és környékén:

  • Ingyenes felmérés: Műanyag bejárati ajtók egyedi cseréjéhez pontos és szakszerű felmérést biztosítunk kérésére.
  • Ajánlatkészítés: Pontos árajánlatot készítünk, és az ár-érték arányban legjobb megoldást találjuk meg az elképzeléseinek megfelelően.
  • Szakszerű beépítés: A bejárati ajtók szakszerű beépítése kiemelten fontos számunkra, és kollégáink körültekintően végzik munkájukat.
  • Házhoz szállítás: Az elkészült bejárati ajtókat előzetesen megbeszélt időben kiszállítjuk A szakszerű szállításhoz megfelelő gépjárművekkel és felszerelésekkel rendelkezünk.
  • Javítások: Műanyag nyílászárók javításával is foglalkozunk, ha szükség van rá.
  • Tanácsadás: Segítünk a legjobb megoldás megtalálásában az elképzeléseinek megfelelően. Kérje tanácsunkat!

Mindezekkel a szolgáltatásokkal és termékekkel állunk rendelkezésére Nyíregyháza és környékén

Keressen minket és kérjen ajánlatot!

Mobil: +36 20 970 6938

Email: morotvaablak@gmail.com