Mobil: +36 20 970 6938

Hívjon, segítünk!

Nyitvatartás: H-P 9:00-16:30-ig

Sz: Egyeztetett időpontban

4465 Rakamaz, Hunyadi u. 69.

Látogasson el hozzánk!

Műanyag ablak Nyírtelek

Minőségi műanyag ablak Nyírtelek és környékén

Nyírtelek és környékén olyan minőségi műanyag ablakok értékesítésével és beépítésével foglalkozunk, amik mind minőségben, mind tartósságban megfelelnek a mai kor követelményeinek.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az elmúlt 3 évben KÖMMERLING műanyag ablakokra szavaztunk a termékek forgalmazása terén. Ezek a műanyag ablakok német alapanyagból, magyar gyártóüzemben és magyar munkaerő által készülnek. A szerkezetek nyitásciklus tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek garanciát nyújtanak hosszútávú működésükre.

Előnyünk más vállalkozásokkal szemben, hogy kizárólag saját alkalmazottakkal és beépítőkkel dolgozunk, nem veszünk igénybe alvállalkozókat. Beépítőink tapasztalt, megbízható szakemberek, akik egy összeszokott csapatban dolgoznak, és a minőségi beépítés mellett az esztétikus végeredményt is garantálják.

Minőségi műanyag ablakok garanciával Nyírtelek és környékén.Tekintse meg termékeinket!

Termékeinket megtekintheti rakamazi bemutatótermünkben, ahol minden információt érthetően elmagyarázunk, és bemutatótermünkben található mintatermékeken is megmutatjuk.

Válasszon prémium minőségű KÖMMERLING műanyag ablakok közül és Nyírtelek és környékén gyors ingyenes felmérést biztosítunk.

Szolgáltatásaink Nyírtelek és környékén:

  • Ingyenes felmérés: Műanyag ablak egyedi cseréjéhez pontos és szakszerű felmérést biztosítunk kérésére.
  • Ajánlatkészítés: Pontos árajánlatot készítünk, és az ár-érték arányban legjobb megoldást találjuk meg az elképzeléseinek megfelelően.
  • Szakszerű beépítés: A műanyag ablakok szakszerű beépítése kiemelten fontos számunkra, és kollégáink körültekintően végzik munkájukat.
  • Házhoz szállítás: Az elkészült műanyag ablakokat előzetesen megbeszélt időben kiszállítjuk A szakszerű szállításhoz megfelelő gépjárművekkel és felszerelésekkel rendelkezünk.
  • Javítások: Műanyag nyílászárók javításával is foglalkozunk, ha szükség van rá.
  • Tanácsadás: Segítünk a legjobb megoldás megtalálásában az elképzeléseinek megfelelően. Kérje tanácsunkat!

Mindezekkel a szolgáltatásokkal és termékekkel állunk rendelkezésére Nyírtelek és környékén

Keressen minket és kérjen ajánlatot!

Mobil: +36 20 970 6938

Email: morotvaablak@gmail.com