Mobil: +36 20 970 6938

Hívjon, segítünk!

Nyitvatartás: H-P 9:00-16:30-ig

Sz: Egyeztetett időpontban

4465 Rakamaz, Hunyadi u. 69.

Látogasson el hozzánk!

Beltéri ajtó Tarcal

Minőségi beltéri ajtók Tarcal és környékén

Tarcal és környékén olyan minőségi beltéri ajtók értékesítésével és beépítésével foglalkozunk, amik mind minőségben, mind tartósságban megfelelnek a mai kor követelményeinek.
Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az elmúlt 3 évben ERKADO és BOROVI beltéri ajtókra szavaztunk a termékek forgalmazása terén. 

Elérhető beltéri ajtóink: 

  • Dekor beltéri ajtó: Könnyített szerkezetű falcos kialakítású 40mm vastag beltéri ajtólap. Szerkezeti felépítése - MDF vagy faforgácslap keret kétoldali dekorfóliás felületű MDF lemez borítással.
  • CPL beltéri ajtó: Könnyített szerkezetű falcos kialakítású 40mm vastag beltéri ajtólap. Szerkezeti felépítése - MDF vagy faforgácslap keret kétoldali dekorfóliás felületű MDF lemez borítással.
  • Festett MDF beltéri ajtó: Könnyített szerkezetű falcos kialakítású beltéri ajtólap. MDF vagy faforgácslap keret kétoldali 4 vagy 6mm-es MDF lemez borítással festett felülettel (RAL skála alapján). Csak papírrács térkitöltéssel rendelhető.

Előnyünk más vállalkozásokkal szemben, hogy kizárólag saját alkalmazottakkal és beépítőkkel dolgozunk, nem veszünk igénybe alvállalkozókat. Beépítőink tapasztalt, megbízható szakemberek, akik egy összeszokott csapatban dolgoznak, és a minőségi beépítés mellett az esztétikus végeredményt is garantálják.

Minőségi beltéri ajtók garanciával Tarcal és környékén.Tekintse meg termékeinket!

Termékeinket megtekintheti rakamazi bemutatótermünkben, ahol minden információt érthetően elmagyarázunk, és bemutatótermünkben található mintatermékeken is megmutatjuk.

Válasszon prémium minőségű beltéri ajtóink közül és Tarcal és környékén gyors ingyenes felmérést biztosítunk.


Szolgáltatásaink Tarcal és környékén:

  • Ingyenes felmérés: beltéri ajtók egyedi cseréjéhez pontos és szakszerű felmérést biztosítunk kérésére.
  • Ajánlatkészítés: Pontos árajánlatot készítünk, és az ár-érték arányban legjobb megoldást találjuk meg az elképzeléseinek megfelelően.
  • Szakszerű beépítés: Az elkészült ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók szakszerű beépítése kiemelten fontos számunkra, és kollégáink körültekintően végzik munkájukat.
  • Házhoz szállítás: Az elkészült beltéri ajtókat előzetesen megbeszélt időben kiszállítjuk A szakszerű szállításhoz megfelelő gépjárművekkel és felszerelésekkel rendelkezünk.
  • Javítások: Műanyag nyílászárók javításával is foglalkozunk, ha szükség van rá.
  • Tanácsadás: Segítünk a legjobb megoldás megtalálásában az elképzeléseinek megfelelően. Kérje tanácsunkat!

Mindezekkel a szolgáltatásokkal és termékekkel állunk rendelkezésére Tarcal és környékén

Keressen minket és kérjen ajánlatot!

Mobil: +36 20 970 6938

Email: morotvaablak@gmail.com